Limousine

Een limousine met onder anderen; Mini fridge/Koelkast,
LCD en een rookmachine. Voor diverse gelegenheden beschikbaar
zoals bijvoorbeeld een gala of overige feesten, een zakelijke afspraak
of zelfs voor een baby ride.

Limousine

 

The Best Limousine heeft alle middelen in huis om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

De limousine heeft een achterraam dat naar beneden kan. Verder bezit de limousine van een LCD en een rookmachine. De limousine is geschikt voor veel gelegenheden. Met de comfortabele stoelen en de mini fridge/koelkast is het een limousine met karakter. Er is ruimte voor hapjes maar ook drankjes naar keuze.

Kortom, alles in huis om ergens in stijl aan te komen. De leukste feestjes vinden hier plaats maar ook eventueel bruiloften en crematies. Door het inhuren van onze limousine reist u in stijl en maakt u van de rit naar uw bestemming al een unieke ervaring op zich. Aan boord van de limousine wordt u direct verwend met alle luxe en weelde die u zich maar kunt bedenken.

Geniet onderweg van heerlijke bubbels en het hoge niveau van comfort. Dus bij uitstek ideaal voor het vervoer van vriendengroepen. Wij zijn u dan ook graag van dienst om u en uw gezelschap in stijl te vervoeren.

Crematie

Een crematie kan veel bij komen kijken. Wij van The Best Limo begrijpen dit, en kunnen het vervoer voor u uit handen nemen. Zodat u, uw naasten en uw familie in één limousine kunnen

Baby Ride

Gefeliciteerd met uw jongen of meisje! Wilt u dit vieren? Wat dacht u van een luxe en stijlvolle rit met naasten en/of familie? Volledig voorzien van eten en de gewenste drankjes.

In ontwikkeling:

Momenteel is deze website puur informerend voor toekomstige dienstverleningen.
Helaas leveren wij geen diensten op dit moment, wij werken er aan dit zo snel mogelijk te kunnen doen.

Kijk gerust op onze site rond!